Dier&Tuin fair Laren

Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag organiseren wij een evenement met de naam Dier&Tuin.

Dier & Tuin vertelt je het unieke verhaal

Op de grens van Laren en Bathmen organiseert kleindierenvereniging ‘Pels en Pluim Laren’ de Dier&Tuin fair. Dier&Tuin is voor de liefhebbers van bijzondere dierenrassen met een uniek verhaal en voor tuinliefhebbers.

Laat u verassen, informeren en beleef flora en fauna. Geniet van een heerlijk glaasje of hapje op het terras met uitzicht op Fleckvieh koeien. Kinderen kunnen ravotten in het stro, konijnen aaien of hun eigen tuinkers zaaien. Puur genieten voor de hele familie!

In de tuin en rondom het erf van de familie van Ark, Broekhuisdijk 2 Bathmen komt het fairterrein. Van bijzondere kippen en konijnenrassen tot Flecviah koeien, Nederlandse Landgeit, schapen, de kleurrijkste bloemen en planten in o.a. een modeltuin van tuincentrum hoveniersbedrijf Haneveld. Ook tref je er informatie over de moestuin van Tuinderij De Veldhof, microgroentes Short Greens, asperges, Bijenvereniging Bathmen, Groei&Bloei, Hetty’s rozen enz. Op zoek naar goed dierenvoer, bezoek dan de stand van Garvo voeders. Voer dat met passie wordt gemaakt. Bent u een liefhebber van kunst? Geniet van Afrikaanse beelden, de fantasievolle tekeningen van Hans Puttenstein, schitterende natuurfoto’s enz. Er is voor elk wat wils. Ook voor de kleinste spruiten is er vertier. Van zaaien tot aaien en kipjes knutselen. Uiteraard zullen wij ‘Pels en Pluim Laren’ ook een ruime bijdrage leveren met zeldzame hoender- en konijnenrassen, ook ontbreken sierduiven niet. Maar daarnaast diverse stands met aan dier&tuin gerelateerde producten. Elk bedrijf en enthousiaste club vertelt u het unieke verhaal. Kom naar Dier&Tuin fair, geniet van een hapje en drankje en alle speciale verhalen.

Hemelvaartsdag, fietsdag ! Wij zijn geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.
Toegang gratis. Leuk bezoek gehad? Een vrije gift wordt op prijs gesteld om zodoende de onkosten te kunnen dekken.

Slechts enkele minuten vanaf de A1, afslag 25 Bathmen. Honden worden niet toegelaten i.v.m. het welzijn van de aanwezige dieren op de fair.

De Skiwfietstocht (vogelverschrikkers) vanaf het cultuurhuus in Bathmen doet ook de Dier&Tuin fair aan. Starten mogelijk vanaf 09.00 uur.