Jongdierenkeuring 9 september 2011

Voor de leden van kleindierenvereniging ‘Pels en Pluim Laren Gld’  is er op vrijdagavond 9 september 2011 een Jongdierenkeuring. De openbare kleindierenkeuring, waarbij iedereen welkom is, vindt plaats bij Tuincentrum Haneveld in Laren.

De keuring van Hoenders,Dwerghoenders en Konijnen geboren in 2011 start om 19.00 uur. De heren keurmeesters Siemes, Stoelhorst en Derksen zullen de beoordeling gaan verrichten. Na afloop van de keuring is de prijsuitreiking aan de eigenaren van de mooiste Hoen, Dwerghoen en Konijn.

Met deze jongdierenkeuring start voor de leden het tentoonstellingsseizoen 2011- 2012. Speciaal voor de jeugdleden van de club en alle jeugdleden uit geheel Nederland is er op 17 september de 36e Landelijke Jeugdshow Laren. Zie ook www.jeugdshow.nl