40e landelijke Jeugdshow Laren 19 september

Wat is  1975 begon als een kleinschalig regionaal gebeuren is in jaren uitgegroeid tot het meest unieke kleindierenevenement voor de Nederlandse Jeugd, de landelijke Jeugdbondsshow in Laren Gelderland.  Zaterdag 19 september is de jubileumeditie met veel prachtige dieren en hun baasjes. Hoofdmoot is uiteraard de beoordeling van de rasdieren door speciaal opgeleide kleurmeesters. Het is spannend want wie worden de nieuwe Nederlandse kampioenen bij de jeugd? Naast de vele bijzondere dieren is er ook volop vertier zoals sminken, een springkussen, muziekoptredens enz.  De hal is feestelijk aangekleed voor dit jubileum zoals u van de jeugdcommissie inmiddels gewend bent.  De slingers zijn opgehangen, de taart gebakken. Komt u ook op  19-09-2015 naar de Larense St.Steffenmanege voor de 40e landelijke Jeugdshow Laren.

De toegang is de gehele dag gratis van 09.30 uur tot en met de prijuitreiking omstreeks 16.00 uur.