Doe mee met troeteldier keuring

Wie heeft de mooiste ?  

Hallo jongens en meisjes, ook dit jaar kun je met jouw troetelkonijn,duif,cavia of hamster mee doen op onze kleindierenshow van Pels en Pluim. 

Kom zaterdagmiddag 7 november om 13.30 uur naar café-restaurant Stegeman in Laren en neem je mooiste konijn, cavia, hamster of duif mee voor de verkiezing “Wie heeft de mooiste?” Wie weet wordt jouw ‘Snuffie’ wel gekozen tot het mooiste dier van Laren!  Uiteraard zijn er prijzen voor de aller mooiste dieren. Ook mag je met je troeteldier op de foto. Uiteraard leer je die middag veel over de dieren en kun je alles wat je altijd al had willen weten over je konijn, cavia, hamster of duif vragen. Je hoeft je niet van tevoren op te geven.

Om 15.00 uur is de prijsuitreiking en daarna mag je dier weer mee naar huis nemen. 

Ook dit jaar krijgen de leerlingen van de basisschool een vrijkaartje om onze kleindiershow in café-restaurant Stegeman te Laren te bezoeken, dit jaar op 6,7 en 8 november 2015.