Jubilarissen in het zonnetje

Pels en Pluim spreekt haar waardering voor trouwe en actieve leden graag uit tijdens de jaarvergadering. Ook nu weer een vijftal jubilarissen met een lange staat van dienst. Bernard Enzerink mocht uit handen van voorzitter Meutstege een speciaal voor hem hand geschilderd wandbord in ontvangst nemen vanwege  50 jaar lidmaatschap. Namens Kleindier Liefhebbers Nederland reikte J.A. ter Horst een oorkonde en een gouden speld uit. Ook 50 jaar lid van P&P was G.J. Eggink, doch niet aanwezig deze avond.  Al 40 jaar lid zijn Dini Klein Baltink, Dinand Blankenberg en Jan ter Horst. Dini en Dinand zijn al sinds hun jeugd lid en leveren evenals Enzerink al die jaren hun inzet en bijdrage bij veel activiteiten. Jan ter Horst maakte jarenlang deel uit van het bestuur en is ook provinciaal actief in de hobby. Voor Dini Klein Baltink was er ook een oorkonde en een zilveren speld namens de landelijke bond K.L.N voor 40 jaar trouw lidmaatschap. Uiteraard werd het geheel omlijst met fleurige bloemen voor partners/huisgenoten. Tijdens de jaarvergadering werd de volle agenda met activiteiten  2016 gepresenteerd welke in de loop van het jaar zeker nog aangevuld zal gaan worden. Ook zal er een workshop ‘kippen houden’ georganiseerd worden voor belangstellenden buiten de club.  IMG_0321

 

Jaarvergadering 2016
Jaarvergadering 2016feb 20, 2016Photos: 12