Geslaagd fokkersbezoek aan Sport Veredelt Oldebroek

Het tegenbezoek van pels en pluimers aan de kleindierenliefhebbers van ‘Sport Veredelt’ Oldebroek is uitermate geslaagd. Een interessant en gevarieerd programma viel ons ten deel. Gestart werd met koffie en iets lekkers ten huize van voorzitter Tromp. Hier werden uiteraard de mooie Havana’s bekeken van Henk. De route ging verder langs andere konijnen, hoender- en een sierduivenfokkers. De familie Pleijter zorgde voor een heerlijke lunch. De sier- en watervogels bij de familie Deetman stonden o.a. op het middagprogramma en een bezoek aan de fokkerij van de fam. van Loo. Overal werden we gastvrij ontvangen en kregen we een indruk van de manier waarop iedereen zijn hobby beleefde. Als dank hiervoor boden wij op elk adres een bakkers pakket aan uit Laren.  Na een afsluitende borrel bij de fam. Pleijter  reden we moe maar voldaan huiswaarts. Terugkijkend op een geslaagde dag, altijd boeiend andere clubs en fokkers te bezoeken.