Landelijke Jeugdshow Laren, COOL hè! 16-09-2017

De organisatie voor de 42 e Landelijke Jeugdshow Laren is in volle gang. Het thema is: Jeugdshow Laren, COOL hè!  Deelname is mogelijk voor jeugdleden uit geheel Nederland en er wordt gestreden om de Nationale titels. We verwachten is dat vele jeugdleden en hun ouders/begeleiders zaterdag 16 september de weg vinden naar de St.Steffenmanege waar plaats is voor honderden konijnen, hoenders, sierduiven, cavia’s, sier- en watervogels.

De tentoonstellingshal is aangekleed in de stijl van het thema, inmiddels is al meer dan  90 meter ijspegel gemaakt. Sneeuw, ijsbergen, koek en zopie, schaatsen en ??  dus neem vooral een ijsmuts mee naar de show.  Naast de keuring van alle dieren is er een uitgebreid nevenprogramma voor jong en oud.

De toegang is gratis.  Aanvang 09.30 uur, einde 16.00 uur