Jeugdleden winnen verenigingskampioenschap op Jeugdshow Laren

Wat een verrassing was het zaterdag 15 september  tijdens de prijsuitreiking van de 43e Landelijke Jeugdshow Laren! De jeugdleden, Brend de Maag, Robin Maas en Justin ter Welle scoorden met hun duiven, hoenders en konijnen zulke hoge punten dat zij als eerste eindigden in de strijd om het verenigingskampioenschap!  Prachtig resultaat tijdens deze thuiswedstrijd. Voor Brend deMaag was het feest nog groter. Hij won met een Brunner Kropper de Nationale titel bij de sierduiven. Hij mag zich voor 1 jaar weer Nederlands kampioen noemen.

Dat hij een topfokker is bleek toen een Barnevelder kriel van hem ook nog eens met de hoogste eer ging strijken in de diergroep dwerghoenders. Maar liefst twee maal Nederlands kampioen.  En daarom mag Brend van de sierduivenbond N.B.S.  en Kleindier Liefhebbers Nederland meedoen aan de Europashow in het Deens Herning op 16,17 en 18 november 2018.   Voor meer foto’s zie www.jeugdshow.nl wij feliciteren onze jeugdleden en uiteraard alle andere winnaars. Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname.Graag tot 21 september 2019 voor de 44e Jeugdshow Laren Gld.