Clubshow en ledenavond in aantocht

Op 16,17 en 18 november 2018 is het weer zover! De Clubshow van Pels en Pluim, onze jaarlijkse kleindierenshow voor onze leden. In c.r. Stegeman laten we u onze allermooiste en soms zelfs zeldzame konijnen en kippenrassen zien. Maar dat is nog niet alles. U ziet ook prachtige sierduiven en cavia’s.  dit jaar is ons thema:  “Ik hou van dieren”.  De kleur rood en vele harten zal u dan ook niet verbazen. Of misschien toch wel. Want waar treft u thema aankleding en styling op een kleindierenmanifestatie. De voorbereidingen zijn in volle gang zoals u ziet. We heten u in november van harte welkom.

In aanloop naar de show is er op 18 oktober een ledenavond met als gastspreker Edgar de Poel. Hij vertelt over zijn bijzondere dieren, de Oneto en het kweken van wormen. Het belooft een zeer interessante en gevarieerde avond te worden.  We kijken er naar uit!