30 mei Hemelvaartsdag Dier&Tuin

Op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag organiseren wij een evenement met de naam Dier&Tuin fair.

In de tuin en rondom het erf van de familie van Ark, Broekhuisdijk 2 Bathmen komt het fairterrein. Van koeien, schapen, bijzondere kippen en konijnenrassen tot de kleurrijkste bloemen en planten in o.a. een modeltuin. Er is voor elk wat wils. Ook voor de kleinste spruiten is er vertier. Van zaaien tot aaien en kipjes knutselen. Uiteraard zullen wij, els en Pluim ook een ruime bijdrage leveren. Maar daarnaast diverse stands met aan dier&tuin gerelateerde producten. Elk bedrijf en enthousiaste club vertelt u het unieke verhaal. Kom naar Dier&Tuin, geniet van een hapje en drankje, dieren- en bloemenkunstwerken en alle bijzondere verhalen. Dier&Tuin vertelt u het verhaal achter………

Hemelvaartsdag, fietsdag ! Wij zijn geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur.