jaarvergadering met afscheid

Na 47 jaar met veel passie zijn kleindierenclub te hebben gediend,waarvan ruim 40 jaar als voorzitter, heeft voorzitter Jan Meutstege 14 maart afscheid genomen. Hij was niet herkiesbaar. Met hart en ziel heeft Jan al die jaren voorop gelopen met vernieuwende activiteiten, vertegenwoordigde hij de club bij vele vergaderingen, werd ook bestuurlijk actief op provinciaal en landelijk niveau. Met zijn lach, kennis en enthousiasme wist hij vele te inspireren en enthousiast te maken. Voor Jan was er een cadeau en een hilarische voordracht door bestuursleden. Jan , bedankt voor alles!!

De heer L. van Lindenberg was 40 jaar lid van Pels en Pluim. Ook hij werd in de bloemen gezet en kreeg een fraai glaskunstwerk voor zijn trouw lidmaatschap.

Jan en Annie bedankt voor alles wat jullie samen voor P&P hebben gedaan.