Dier&Tuin fair Hemelvaartsdag 30 mei

Stap op Hemelvaartsdag lekker op de fiets of in de auto voor een bezoek aan de Dier&Tuin fair.

Op de grens van Laren en Bathmen ligt aan de Broekhuisdijk 2 het fairterrein. Meer dan 30 standhouders vertellen u alles over bijzondere (klein)dieren, bloemen en planten en alles wat er zoal mee samen hangt. Dier&Tuin is een evenement voor jong en oud en wordt georganiseerd door kleindiervereniging ‘Pels en Pluim Laren’. Wat is er zoals te zien?We geven u een voorproefje: de kleindieren van ‘Pels en Pluim Laren’ met bijzondere kippen- en konijnen- en duivenrassen. Twentse Landganzen, Serama’s, jonge kuikentjes, Afrikaanse kunst dierenbeelden, Ouessant schapen, jam, de Nederlandse Landgeit, een modeltuin, paarden massage, Groei&Bloei, bijenvereniging, Fuchsiavereniging enz. Van kippen, koeien, geiten, bijen tot meelwormen. Neem daarbij kleurrijke bloemen, planten, moestuingroentes en  nieuwe microgroenten. Ook tonen kunstenaars hun werk waarvoor zij inspiratie op deden uit bloemen en dieren.

Traktatie voor de bezoekers Behalve op al dit fraais worden de bezoekers ook getrakteerd op de interessantste weetjes over kwaliteitsvoer, eieren, bloemen, meststoffen, asperges, op maat gemaakte dierenverblijven, bijen enz. Vraag alles wat u wilt weten aan de dierenarts, de meelwormenkweker, de veehouder of kenners van kippen- konijnen en duivenrassen. Dier&Tuin vertelt u het verhaal. Kom, beleef en geniet! zie voor meer info elders op deze site