Landelijke jeugdbondsshow 21 september

Zaterdag 21 september 2019 barst het kleindierenspektakel voor de jeugd uit geheel Nederland weer los.

De St. Steffemanege is weer gevuld met vele bijzondere hoenders, grote en kleine konijnen, kleurrijke sier- en watervogels, cavia’s, sierduiven, oorspronkelijke duiven en serama’s in alle kleuren van de regenboog. De Jeugdshow Laren is DE BONDSSHOW voor de jeugd. Het is in alle opzichten een unieke show. Zo mag je de beoordeling van dieren live meemaken en alles wat je maar wilt vragen aan de keurmeesters. Deze keurmeesters geven hun oordeel over de dieren. Het spannendste is natuurlijk: Wie gaan er met de vele prijzen naar huis? Wie worden de nieuwe Nederlandse kampioenen?  tegen 16.00 uur is het bekend en vind de prijsuitreiking plaats. Maar niet voordat we samen met deelnemers en bezoekers een TOP dag hebben beleefd met alles wat er die 21e september te zien en te doen is. 

De toegang is gratis, aanvang opening 09.30 uur.  Zie ook www.jeugdshow.nl