activiteiten uitgesteld

We zijn heel blij in deze Coronatijd een prachtige hobby te hebben die we gewoon thuis kunnen beleven. Het voorjaar is voor ons als kleindierliefhebbers altijd een mooie tijd. We krijgen dan weer jong leven in de hokken en rennen. Jonge konijntjes, kuikentjes, jonge duiven, wat genieten we ervan. En nu nog meer dan anders lijkt het.

Alle vergaderingen en bijeenkomsten zijn uitgesteld. Dat geeft ons de tijd om nog eens extra onze dieren te vertroetelen, een extra rondje te maken langs de dieren. Het is een welkome afleiding. Maar we kijken ook uit naar het komend tentoonstellingsseizoen. Kunnen we onze kleindierkeuringen nog wel organiseren komend seizoen? We beseffen ook dat er momenteel belangrijkere zaken spelen dan het doorgaan van een show of een excursie. We prijzen ons als kleindierhouders gelukkig met onze ruimte en onze mooie dieren en zien ze graag uitgroeien tot pracht konijnen, kippen, duiven, eenden, cavia’s, lachduiven enz.