Pels en Pluim Laren eert trouwe leden

Kleindiervereniging Pels en Pluim Laren heeft een trouw ledenbestand en huldigt jaarlijks haar jubilarissen. Tijdens de jaarvergadering op 15 maart 2023 werden Jan ter Horst uit Bathmen en Henk Marsman uit Laren in het zonnetje gezet.

Namens KLN, Kleindier Liefhebbers Nederland, mocht Pels en Pluim voorzitter Gerold de Maag, Pels en Pluim lid Jan ter Horst huldigen. Jan is al vijftig jaar lid van de bond en heeft daar zowel op provinciaal en landelijk gebied veel bestuurlijk en PR werk voor verzet. Voor Jan ter Horst was er een gouden speld en een fraaie oorkonde. Zijn vijftig jarig lidmaatschap bij Pels en Pluim hoopt Jan als kippenliefhebber over enkele jaren te vieren.

Henk Marsman is maar liefst vijftig jaar lid van Pels en Pluim Laren en tevens vijftig jaar lid van Kleindier Liefhebbers Nederland. Konijnenliefhebber Henk is dus al sinds zijn tienerjaren lid en was in 1974 de eerste voorzitter van het jeugdbestuur dat ook al bijna 49 jaar bestaat. Ook is Henk de voorzitter van Pels en Pluim geweest en heeft hij daar zijn steentje aan bij gedragen met ideeën en vooral veel werk en initiatieven.

Na 28 jaar in het bestuur te hebben gezeten nam Bert Mensink afscheid als bestuurder. Voor hem was passend cadeau. Anthony van Dierendonk werd verwelkomd als opvolger van Bert.